Sommar 1

Datum: 
söndag, 2024, maj 26 - 08:00 to 17:00

Lördag prel:

Fri träning ca xxxx

Grind låst

 

Söndag prel:

08:00 Grinden öppnar, träning, registrering.

09:00 Förarsammanträde

09:30 Kvalheat och finaler

12:00 Lunch

17:00 Resultat.

 

Klasser: TC, FWD samt F1

Anmälan: Senast tisdag den 21 maj 23.59 på denna sida.

Anmälningsavgift: 200:- och ytterligare klass +50kr. (Dubbelt vid sen anmälan. Under 18år halva priset.) Betalning via Swish.

Tävlingsledare: Pelle Nilsson Domare: TBA Miljöansvarig: TBA Banansvarig: TBA Tidtagning: Dennis Sjölander

Fika: xxx

Lunch: Eget ansvar. Micro finns i lokalen och ett par km till "stan".

Övernattning: Kontakta tävlingsledning för information om ev alternativ till hotell. 

 

Övrig information: 07x-xxxxxxx

  • Medtag eget mekbord och stol om så önskas. (Finns några mekplatser att tillgå)
  • Medtag egen gren/skarvsladd.
  • Tider, mm, kan justeras beroende på slutligt antal startande.
  • Vid färre än 7 deltagare kan klassen ställas in. (enligt regelboken)

 

Tävlingsupplägg:

Preliminärt förslag: TC, FWD och F1 Träning: Frivilligt 1 x 5 min.  Kval: 2 x 10 min rullande start. Bästa 3 varv i följd ger en startplats i någon final. Final: 4 x 5 min. 2 bästa placering räknas. Vid lika avgör bästa resultat och sen snabbaste heat av räknade finaler.

 

Tävlingen anordnas efter NTCC’s tävlingsbestämmelser och enligt denna tävlingsinbjudan. Deltagande i tävlingen sker på den tävlandes egen risk. Klubben samt dess tävlingsledning och funktionärer frånsäger sig allt ansvar för under tävling inträffade skador, olycksfall el dyl.

Tävlingsdeltagare och funktionärer har genom sin anmälan att delta i tävlingen samtyckt till att vederbörandes personuppgifter registreras i tävlingsarrangörens dataregister samt att arrangören inom ramen för sin verksamhet, oavsett medieform, offentliggör namnuppgifterna.

I händelse av force majeure, kan arrangören förbehålla sig rätten att ändra dessa regler, ställa in eller avlysa tävling utan förvarning.

Välkommen önskar LMS samt xxxx

To prevent automated spam submissions leave this field empty.